ESPAI METEO
X
Natura i platja

La zona on ens trobem, la Costa Brava Centre, es caracteritza principalment per la seva geografia on mar i muntanya s’uneixen donant pas a uns paisatges espectaculars i configurants magnífiques cales on podrà gaudir dels seus banys.

 

La Platja de Pals, on ens trobem, enllaça amb la Gola del Ter donant pas a l’inici del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

 

Li deixem algunes idees per a que pugui gaudir de la natura mentres fa turisme.

X
NATURA I PATRIMONI

Tot fent una excursió magnífica i gaudint de la natura, podreu visitar espais que formen part del patrimoni de l’Empordà. Una visita molt interessant per gaudir de la natura i unes vistes espectaculars, és la pujada al castell del Montgrí, símbol paisatgístic del territori per la seva silueta. Podreu visitar el castell de Begur o el Monestir de Sant Pere de Rodes a l’Alt Empordà entre d’altres.

PLATGES I CALES

Si voleu gaudir de les nostres platges i les nostres cales,  l’entorn us ofereix grans platges com la Platja de Pals o la platja gran de l’Estartit i magnífiques cales com ara la Platja del Racó, l’Illa Roja, Sa Riera, Aiguafreda, Sa Tuna, Platja Fonda, Fornells o Aiguablava en el entorn més proper a l’hotel.

CAMINS DE RONDA

Un altre concepte interessant, és la gran xarxa de senderisme i camins de ronda que trobareu a la zona des d’on podreu gaudir i combinar l’esport i la natura.  Gaudireu de les vistes de penya-segats degut a la seva costa abrupta. El camí de ronda begurenc no té continuïtat al llarg dels seus 20 km de costa i es troba seccionat en 4 trams.

Consultar preu i disponibilitat

TEL: (+34) 972 63 64 10
sapunta@hotelsapunta.com
17256 Platja de Pals
(Girona - Costa Brava)