ESPAI METEO
X
Cultura

El Baix Empordà i la província de Girona són un territori ric pel que fa a la cultura i el patrimoni. Durant la seva estada podrà gaudir doncs d’uns valors molt interessants que li aportaran coneixements de la riquesa del nostre territori.

 

En aquest espai us deixem llistats alguns dels punts quasi obligatoris que no podrà deixar de visitar durant la seva estada. Llistem els més interessants, tots ofertats des del punt de vista més turístic i pensats per a que la seva estada sigui el més interessant per a vostè.

 

Sempre li quedarà la opció de trobar el repòs i la tranquil·litat en el nostre hotel, on podrà gaudir de moments que li permetran recuperar-se de l’activitat diària.

X
POBLETS MEDIEVALS

Al Baix Empordà podreu visitar autèntics poblets medievals que us oferiran una oferta gastronòmica i comercial molt atractiva. El més proper, el nostre municipi, el nostre nucli: Pals, un autèntic i preciós indret on podreu passejar pels seus carrers. Però molt a prop de Pals, trobareu els nuclis medievals de Peratallada, Palau-sator o Ullastret entre d’altres visites interessants.

POBLETS MARINERS

La Costa Brava es caracteritza per la seva fusió entre mar i muntanya, el verd de la natura s’uneix amb el blau del mar a través de camins de ronda on podreu passejar i enllaçar entre els seus poblets mariners. Cal destacar Palamós, Calella de Palafrugell, Llafranc, Begur i les seves cales, l’Estartit i ja una mica més amunt l’Escala.

TRIANGLE DALINIÀ

Es coneix com a triangle Dalinià la ruta que enllaça els tres centres neuràlgics de l’Empordà que permeten conèixer en profunditat Salvador Dalí. El triangle el conformen les poblacions de Figueres amb el Teatre-Museu Dalí, Púbol amb la Casa-Museu Castell Gala-Dalí i Portlligat (Cadaqués) on hi trobareu la Casa-Museu Salvador Dalí.

GIRONA

La ciutat de Girona, capital de província, us enamorarà pel seu encant, per la seva oferta i per la seva història. Fer un passeig per La Rambla de la Llibertat, passejar pel costat del riu i contemplar les cases del riu o conèixer la història del call jueu o visitar la seva catedral complementaran molt bé la vostra estada. També podreu visitar-hi el Museu del Cinema.

MUSEUS

L’Empordà també us ofereix la possibilitat de visitar varis museus de temàtiques diferents per si us agrada conèixer. Podreu visitar des del Museu Dalí a Figueres, el Museu del Cinema a Girona, el Museu de la Joguina de Sant Feliu de Guíxols, el Museu del Suro o la Fundació Josep Pla de Palafrugell, el Museu de la Pesca de Palamós, el Museu de l’Anxova i la Sal de l’Escala o el Museu Rural de Palau-sator entre molts d’altres.

Consultar preu i disponibilitat

TEL: (+34) 972 63 64 10
sapunta@hotelsapunta.com
17256 Platja de Pals
(Girona - Costa Brava)